top of page

Om oss

Vi er stolte av historien vår og vi jobber daglig for å oppfylle visjonen vår: å bidra til verdiskapning ved å gjøre det digitale Norge tryggere.

Vår historie

Velkommen til Semaphore - en ledende leverandør av sikkerhetskonsulenttjenester!

Semaphore Consulting Partners er et norsk selskap med over 20 års historie. Siden oppstarten har vi bidratt til sikker digitalisering hos en rekke virksomheter over hele verden.

Semaphore er et engelsk ord som stammer fra telekommunikasjon og datavitenskap, og reflekterer vårt engasjement for klar, effektiv og sikker kommunikasjon, noe som er avgjørende for å sikre virksomheters informasjonssikkerhet.

Akkurat som semaphore-signalsystemet som tillot trygg og nøyaktig meldingsoverføring over lange avstander, legger vi vekt på åpenhet, presisjon og sikkerhet i vårt arbeid. Vi tror på å eliminere misforståelser og feiltolkninger i sikkerhetslandskapet, noe som bidrar til å gjøre din virksomhet tryggere i møtet med digitale trusler.

 

Ved å synkronisere vår innsats med dine behov, sikrer vi at din virksomhets verdifulle ressurser forblir trygge og at du kan fokusere på det som betyr mest for deg - din kjernevirksomhet.

Vi er i dag snart 20 ansatte som i hovedsak jobber for og hos kunder i Oslo-regionen.

Lyst til å bli en del av teamet? Trykk her for å sende oss en søknad!

Vi skal bidra til verdiskapning ved å gjøre det digitale Norge tryggere.

Vår visjon

bottom of page